Jeg har altid brugt mange timer i køkkenet på at lave mad og eksperimentere med nye opskrifter. Jeg elsker at spise mad, læse om mad og så taler jeg uendeligt meget om mad – jeg kan faktisk slet ikke lade være!
Min store passion for brød, kager og god chokolade har ført mange søde oplevelser med sig. Men lige så meget som jeg holder af at bage og spise dejlige kager, lige så højt elsker jeg nem hverdagsmad, farverige salater og sprøde grøntsager.
Findes der noget bedre end duften af friskbagt brød, der breder sig i hele huset og får tænderne til at løbe i vand? Ikke hvis du spørger mig, og derfor deler jeg i denne bog ud af mine personlige opskriftsfavoritter og store glæde for brødbagning.
Brødglæde er en bog for alle, der elsker at spise og servere lækkert brød, og som gerne vil bage brød derhjemme på en nem, hyggelig og overskuelig måde. Surdej, kemi og matematiske bageformler er sorteret helt fra. Til gengæld byder bogen på simple metoder og gennemtestede opskrifter, som er nemme at følge for både børn og voksne.
Bogen indeholder simpel bagelæring, anvendelige bagetips samt over 50 nemme opskrifter på alt det gode og velsmagende brød, som vi spiser og serverer for hinanden morgen, middag og aften: lune brød og boller til de gyldne morgenstunder. Spændende frokost- og madpakkebrød. Saftige madbrød til aftensmaden eller gæstemiddagen. Og selvfølgelig alt det søde og snaskede bagværk, som hører sig til ved særlige lejligheder. Resultatet er lækkert bagværk, som samler familien og indbyder til hygge og nærvær. For det er netop dét, som hjemmebagt brød kan. Det sender en skøn duft ud i huset og bidrager med små stjernestunder og nydelsesfulde øjeblikke!