Opskriftudvikling & Foodstyling

Gennem årene har jeg udviklet hundredvis af opskrifter på alt lige fra nemme hverdagsretter og ugemenuer til kokkeskoler, gæstemad, kager og desserter.

 

Jeg udvikler mine opskrifter tilpasset kundens behov, og jeg går højt op i, at mine opskrifter altid er i øjenhøjde med den forbruger eller læser, som opskriften henvender sig til. Mine opskrifter er nemme og overskuelige, og jeg forsøger altid at bruge sæsonaktuelle råvarer, som også er let tilgængelige for forbrugeren.

 

Udvikling og styling af opskrifter går hånd i hånd, og jeg har derfor altid det visuelle for øje, når jeg udvikler en opskrift.

 

Jeg løser også meget gerne rene foodstyling opgaver for reklamebureauer, virksomheder og fotografer, som har behov for et visuelt øje til at frembringe smukke madbilleder.

Kontakt mig

Er du interesseret i et madmæssigt samarbejde med mig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig – Jeg glæder mig til at høre fra dig!