Mit navn er Camilla Biesbjerg Markussen

Jeg er i 40’erne, gift og har to dejlige børn samt en voksen bonussøn. Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men bosat i hovedstaden siden 2001.

 

Jeg er oprindeligt uddannet advokatsekretær, men siden 2005 har jeg arbejdet i magasinbranchen med redaktionelt arbejde, udvikling af mad- og kageopskrifter samt foodstyling. Efter 10 velsmagende år som fast madskribent på magasinet SPIS BEDRE hos Aller Media A/S valgte jeg i år 2020 at blive selvstændig, og jeg arbejder i dag som freelance madskribent, opskriftsudvikler og foodstylist for forskellige medier og virksomheder. Jeg er blandt andet fast leverandør af opskrifter til ugebladene FEMINA og SØNDAG, magasinet SPIS BEDRE samt boligmagasinet BoligLiv.

 

Jeg sætter en ære i at udvikle nemme, præcise og gennemtestede opskrifter samt producere smukke og indbydende madbilleder. Jeg arbejder hurtigt, grundigt og effektivt, og jeg er vant til at arbejde tæt sammen med nogle af Danmarks dygtigste madfotografer, herunder Columbus Leth, Betina Hastoft, Peter Kam og Stine Christiansen.

 

PORTRÆT 03

Kontakt mig

Er du interesseret i et madmæssigt samarbejde med mig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig – Jeg glæder mig til at høre fra dig!