Mit navn er Camilla Biesbjerg Markussen

Jeg er 40 år, gift, og har 2 dejlige børn på 11 og 5 år samt en bonussøn på 19 år. Jeg er født og opvokset i en lille by i Midtjylland, men bosat i hovedstaden siden 2001.

 

Jeg er oprindeligt uddannet advokatsekretær, men siden 2005 har jeg arbejdet i magasinbranchen med redaktionelt arbejde, udvikling af mad- og kageopskrifter samt foodstyling. Efter 10 velsmagende år som fast madskribent på magasinet SPIS BEDRE hos Aller Media A/S valgte jeg pr. 1. januar 2020 at blive selvstændig, og jeg arbejder i dag som freelance madskribent, opskriftsudvikler og foodstylist for forskellige medier og virksomheder. Jeg leverer blandt andet opskrifter til magasinet SPIS BEDRE, ugebladet FEMINA, magasinet BoligLiv, RetNemt måltidskasser samt Odense Marcipan.

 

Jeg sætter en ære i at udvikle nemme, præcise og gennemtestede opskrifter samt producere smukke og indbydende madbilleder. Jeg arbejder hurtigt, grundigt og effektivt, og jeg er vant til at arbejde tæt sammen med nogle af Danmarks dygtigste madfotografer, bl.a. Betina Hastoft, Stine Christiansen og Columbus Leth.

Kontakt mig

Er du interesseret i et madmæssigt samarbejde med mig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig – Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    Følg med på Instagram

    Følg også med på Instagram, hvor jeg deler søde, appetitlige glimt fra mit hverdags- og arbejdsliv.