Kager i airfryer

Vil du lære at bruge din airfryer til bagning?

Over 40 % af de danske husstande har allerede en airfryer, som bliver brugt flittigt til den daglige madlavning, men rigtig mange ved ikke, hvordan de skal bruge maskinen til bagning. Dét vil jeg gerne lære dig! 

Min nye bog “Kager i airfryer” byder på 45 nemme opskrifter samt mine bedste tips, tricks og gode råd til hvordan DU lykkes med at bage kager i din airfryer. Lær bl.a. om temperaturer og tider samt hvilket udstyr, der egner sig bedst til bagning i airfryer. Og glæd dig så til dejlige og klassiske kager, såsom drømmekage, æblekage og citronmåne, samt til sprøde småkager, tærter, smukke portionskager og festlige kager i lag. Ja – der er faktisk kager til enhver anledning, og det er nemmere end du tror!

Pris 200 kr. 

Skærekager deluxe

Skærekager deluxe” er en smuk og anvendelig kagebog fyldt med nemme opskrifter på saftige skærekager, chokoladetunge brownies og søde mazarinkager samt uimodståelige tærter, snitter og sødt bagværk. 

Samtlige kager i bogen er på kreativ vis bagt i den samme store firkantede bageform, så det er nemt og overskueligt for alle at gå i gang med opskrifterne straks. Der skal altså ikke købes nyt bageudstyr for at lave bogens opskrifter – bageformen på 33 x 23 cm har de fleste garanteret i køkkenskabet i forvejen.

Med gode råvarer, nye smagskombinationer og lækre toppings viser jeg, hvordan velkendte skærekager får nyt liv, så de gode klassikere bliver endnu bedre, og nye favoritter opstår. I min verden kan en skærekage nemlig sagtens være både saftig, imponerende og afsindigt velsmagende og være forklædt som både tærte, brød og snitter, så længe den er bagt i en praktisk firkantet bageform.

En god skærekage vækker altid lykke og er nem at tage med, når kollegaer, venner, klassekammerater eller familie skal forkæles med lækker kage.

Bogen indeholder 50 nemme og fristende opskrifter samt gode bagetips til, hvordan man med simple teknikker og enkelt bageudstyr lykkes med ens kager – hver gang!
 

Køb bogen direkte her på siden, eller find den hos din lokale boghandler. Pris 200 kr. 

Skærekager delux, bog

Brødglæde

Findes der noget bedre end duften af friskbagt brød, der breder sig i hele huset og får tænderne til at løbe i vand? Ikke hvis du spørger mig, og derfor deler jeg i denne bog ud af mine personlige opskriftsfavoritter og store glæde for brødbagning.

Brødglæde er en bog for alle, der elsker at spise og servere lækkert brød, og som gerne vil bage brød derhjemme på en nem, hyggelig og overskuelig måde. Surdej, kemi og matematiske bageformler er sorteret helt fra. Til gengæld byder bogen på simple metoder og gennemtestede opskrifter, som er nemme at følge for både børn og voksne.

Bogen indeholder simpel bagelæring, anvendelige bagetips samt over 50 nemme opskrifter på alt det gode og velsmagende brød, som vi spiser og serverer for hinanden morgen, middag og aften: lune brød og boller til de gyldne morgenstunder. Spændende frokost- og madpakkebrød. Saftige madbrød til aftensmaden eller gæstemiddagen. Og selvfølgelig alt det søde og snaskede bagværk, som hører sig til ved særlige lejligheder. 

Resultatet er lækkert bagværk, som samler familien og indbyder til hygge og nærvær. For det er netop dét, som hjemmebagt brød kan. Det sender en skøn duft ud i huset og bidrager med små stjernestunder og nydelsesfulde øjeblikke!

Køb bogen direkte her på siden, eller find den hos din lokale boghandler. Pris 200 kr.