Brødglæde

200.00 kr.

Brødglæde er en bog for alle, der elsker at spise og servere lækkert brød, og som gerne vil bage brød derhjemme på en nem, hyggelig og overskuelig måde.

Bogen indeholder simpel bagelæring, anvendelige bagetips samt over 50 nemme opskrifter på alt det gode og velsmagende brød, som vi spiser og serverer for hinanden morgen, middag og aften.

Brødglæde er en bog for alle, der elsker at spise og servere lækkert brød, og som gerne vil bage brød derhjemme på en nem, hyggelig og overskuelig måde. Surdej, kemi og matematiske bageformler er sorteret helt fra. Til gengæld byder bogen på simple metoder og gennemtestede opskrifter, som er nemme at følge for både børn og voksne.

Bogen indeholder simpel bagelæring, anvendelige bagetips samt over 50 nemme opskrifter på alt det gode og velsmagende brød, som vi spiser og serverer for hinanden morgen, middag og aften: lune brød og boller til de gyldne morgenstunder. Spændende frokost- og madpakkebrød. Saftige madbrød til aftensmaden eller gæstemiddagen. Og selvfølgelig alt det søde og snaskede bagværk, som hører sig til ved særlige lejligheder.

Resultatet er lækkert bagværk, som samler familien og indbyder til hygge og nærvær. For det er netop dét, som hjemmebagt brød kan. Det sender en skøn duft ud i huset og bidrager med små stjernestunder og nydelsesfulde øjeblikke!

 

Betaling og fragt:

Her kan du betale med følgende kort;

Dankort og internationale kort (VISA og Mastercard)

 

 

 

Fragt koster fast 40 kr. og kun til danske adresser.
Alle bestillinger leveres med DAO og er uden husstandsomdeling.
Øvrige lande: Kontakt camillabiesbjergmarkussen@gmail.com for bestilling og levering til udlandet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Brødglæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategori: