Skærekager deluxe

Skærekager deluxe” er en smuk og anvendelig kagebog fyldt med nemme opskrifter på saftige skærekager, chokoladetunge brownies og søde mazarinkager samt uimodståelige tærter, snitter og sødt bagværk. 

Samtlige kager i bogen er på kreativ vis bagt i den samme store firkantede bageform, så det er nemt og overskueligt for alle at gå i gang med opskrifterne straks. Der skal altså ikke købes nyt bageudstyr for at lave bogens opskrifter – bageformen på 33 x 23 cm har de fleste garanteret i køkkenskabet i forvejen.

Med gode råvarer, nye smagskombinationer og lækre toppings viser jeg, hvordan velkendte skærekager får nyt liv, så de gode klassikere bliver endnu bedre, og nye favoritter opstår. I min verden kan en skærekage nemlig sagtens være både saftig, imponerende og afsindigt velsmagende og være forklædt som både tærte, brød og snitter, så længe den er bagt i en praktisk firkantet bageform.

En god skærekage vækker altid lykke og er nem at tage med, når kollegaer, venner, klassekammerater eller familie skal forkæles med lækker kage.

Bogen indeholder 50 nemme og fristende opskrifter samt gode bagetips til, hvordan man med simple teknikker og enkelt bageudstyr lykkes med ens kager – hver gang!
 
Pris 199,95 kr.  Køb bogen hos din lokale boghandler, eller bestil den på nettet f.eks. på muusmann-forlag.dk, bog-ide.dk, saxo.com eller gucca.dk.
 
Kontakt mig endelig, hvis du ønsker at købe et signeret eksemplar af bogen! 

Kontakt mig

Er du interesseret i et madmæssigt samarbejde med mig, så tøv endelig ikke med at kontakte mig – Jeg glæder mig til at høre fra dig!

    Følg med på Instagram

    Følg også med på Instagram, hvor jeg deler søde, appetitlige glimt fra mit hverdags- og arbejdsliv.